آموزش تعمیرات تخصصی ماشینهای اداری
هدف از آموزش تعمیرات ماشین های اداری آشنایی با قسمتهای مختلف یک دستگاه است. پس از این قسمت و فراگیری اجزای کلی دستگاهها و آشنایی با روش کار کردن با آنها در آموزش به بررسی و شناخت جزئیات دستگاهها پرداخته میشود و در مرحله بعد، آموزش کامل روش باز و بسته کردن انواع دستگاههای قابل استفاده در محیطهای کاری را به طور کامل فراگرفت و با آموزش کامل قطعات و باز و بسته کردن اجزای دستگاهها در آموزش تعمیرات باید روش باز کردن و تمیزکاری درونی کلیه دستگاههای اداری را فرا گرفت. همچنین در آموزش تعمیرات ماشین های اداری هنرجو میآموزد که چگونه قطعات اصلی دستگاه های اداری را تعویض یا تعمیر نماید که آموزشهای لازم ازجمله کسب شناخت کلی از دستگاههای اداری، آموزش تعویض یا تعمیر نازل جوهر جهت تعمیرات دستگاههای اداری و استفاده نمودن از وسایل و ابزار آلات لازمه و مناسب جهت فراگیری آموزش تعمیرات را فرا میگیرد. همچنین آموزش تعمیرات ماشین های اداری شامل آموزش شناخت انواع پودرها و روش و جایگاه استفاده از هر کدام و آموزش تعمیر یا تعویض قسمتهای خاص و روش استفاده صحیح از هر قسمت در جایگاه مربوط به خود است.

آشنایی با آموزش تعمیرات پرینترهای سوزنی و آموزش و روش عملکرد انواع سنسورهای موجود در پرینترهای سوزنی و آموزش تعمیرات پرینترهای کوچکی که برای قبض یا فاکتور استفاده میشود، آشنایی با روش استفاده و آموزش تعمیرات دستگاه های اداری در تهران شامل پرینترهای کاربنی و لیزری و آموزش شارژ نمودن انواع کار تریج دستگاههای پرینتر و کپی و انواع چاپگرها دارای دامنه گستردهای است. قسمتی دیگر از آموزش، قسمت ارورهای داده شده توسط دستگاهها است که به همان قسمت نرم افزار مربوط میشود. در این بخش فرد باید آموزش تنظیمات مربوط به کلیه دستگاههای اداری را فرا گیرد تا توانایی آن را داشته باشد در مواقع بروز مشکل این علم را در جای خود به کار بگیرد و مشکلات ناشی از ارورها را حل کند.
در واقع با فراگیری انجام تعمیرات مورد نظر فرد قادر خواهد بود به بسیاری از ارورها در زمان بروز پاسخ دهد. علاوه بر آموزش تنظیمات در این قسمت از آموزش کدهای تکنسینی مربوط به هر دستگاه نیز بهره خواهد برد که فرد متوجه نوع ارور دستگاه مربوطه میشود. در قسمت نرم افزاری یا قسمت مربوط به ارورها باید آموزش انواع عیبیابی ناشی از نازل یا عیبیابی ناشی از ارورهای مربوط به نوار انکودر یا عیبیابی ارور انکودر یا ارور ناشی از پلیت تایمینگ یا عیب یابی مربوط به خطاهای بوبین را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
سرفصل کلاس آموزش تعمیرات ماشین های اداری
- آشنایی به همراه شناخت بلوک دیاگرام و آشنایی با قسمت های مختلف دیاگرام
- آموزش طریقه باز و بسته کردن دستگاه توسط خود کارورز و به صورت کاملا عملی
- آشنایی به همراه بررسی اشکالات نوار انکودر
- آشنایی به همراه آموزش انواع پودر و نحوه کارکرد آن ها
- آشنایی با انواع پرینتر های جوهر افشان و لیزری
- آشنایی به همراه رفع عیب های مربوط به تونر
- بررسی و آشنایی با ایرادات مربوط به پنل
- آشنایی با پرینتر های سوزنی که در بانک ها موجود هستند
- شناسایی به همراه آموزش کار با بویین و رفع خطاهای مربوط به آن
- آموزش عوض کردن ریبون به صورت کاملا عملی
- آشنایی با دستگاه های فکس و اسکنر و آشنایی با خطاهای مرتبط با آن
- آشنایی به همراه آموزش ریست کردن دستگاه چاپگر و طریقه عوض کردن بایوس
- آشنایی با چاپگر های جوهر افشان به همراه آموزش شارژ کردن کارتریج
- آشنایی با عیب های رایج مرتبط با دستگاه فکس
- آشنایی با پرینتر های صادر کننده قبض به همراه آشنایی با خطاهای مرتبط با آن ها
آموزش تعمیرات ماشین های اداری بخش فیزیکی
قسمت اول آموزش تعمیرات ماشین های اداری شامل قسمت سخت افزاری و قسمت دوم شامل قسمت نرم افزاری و در واقع کلیه ارورهای دستگاه های اداری است. قسمت های سخت افزاری را مورد بررسی و آشنایی قرار میدهیم. در ابتدای امر با یک مفهوم صحیح از آنچه که قرار است در آموزش تعمیرات ماشین های اداری فرا گرفت آشنا میشویم. در دوره ابتدایی با فرایندهای کپی گرفتن، پرینت گرفتن، فکس و … به روشهای عملی و تئوری آشنا میشویم. وقتی که با اساس و پایه آشنا شویم وارد جزئیات کار و انواع مدلهای ماشینهای اداری دیجیتال و آنالوگ و روش تعمیر نمودن مدل هر یک از آنها خواهیم شد.
تعویض تونر کارتریج پوسترهای لیزری قسمتی از دوره آموزشی محسوب میشود. در اولین لحظهای که فرد متوجه وجود مشکلاتی در کیفیت صفحه چاپ شده میشود، متوجه این امر خواهد شد که مشکل از تونر کارتریج است و باید به قسمت منو سیستم خود رفته و گزینه جایگزین شدن تونر چاپگر را انتخاب کند و پس از انجام این کار در دستگاه گزینههای مختلفی ایجاد می شود. در این قسمت متوجه میشوید که کارتریج نیاز به جایگزین نمودن دارد یا خیر. زمانی که این گزینه را تایید نمایید کارتریج داخل چاپگر به جلو میچرخد. در ادمه خواهیم آموخت بعد از جابجایی کارتریج باید در پوشش یا پوشش چاپگر را باز کرد و کارتریج قبلی را از چاپگر بیرون آورده و تونر کارتریج قبلی را حذف نمایید و سپس تونر جدید را از جعبه بیرون آورده و آرام تکان دهید.
نکتهای که در قسمت پرینتر حائز اهمیت است، اینکه تونر کارتریج بسیار به نور حساس است و نباید اجازه دهید در معرض نور قرار بگیرد چه نور مصنوعی باشد و چه به طور طبیعی یعنی نور خورشد باشد. زیرا هر نوری کارتریج را خراب می کند. در ادامه میآموزیم که در این مرحله میتوانید کارتریج جدید را به پرینتر لیزری وصل کنید و برای اطمینان از اتصال کارتریج بهتر است آن را کمی پایینتر فشار دهید تا کارتریج در محل مناسب خود قرار بگیرد و در جایش قفل شود. آموزش تعمیر تونر کارتریج تنها قسمتی از آموزش تعمیرات ماشین های اداری بود که می توان گفت بحث آموزش تعمیر دستگاههای اداری دامنه بسیار وسیعی دارد که به تفضیل میتوان دسته بندی نمود و شامل آموزش تعمیرات دستگاه کپی، آموزش تعمیرات پرینتر، آموزش تعمیرات فکس، آموزش تعمیرات اسکنر، آموزش تعمیرات پول شمار و آموزش شارژ کارتریج لیزری و جوهر افشان است. با گذراندن این دورهها میتوان به راحتی وارد بازار کار ماشین های اداری شد و یک کار قوی را آغاز کرد.