آموزش تعمیرات پلاتر

مدت دوره ظرفیت شهریه (به ریال) مهلت ثبت نام (تا تاریخ) ثبت نام
2 1402/11/28 ثبت نام کنید

پلاتر (Plotter)، یا رسم کننده، یک دستگاه چاپگر خاص است كه به صورت رایج به منظور چاپ تصاویر گرافیكی یا بقیه ترسیم‌های با عرض زیاد به كار گرفته می‌شود. این دستگاه چون قادر به رسم خط، دایره و سایر اشکال است، معمولا برای تهیه ترسیم‌های فنی و معماری و نیز سایر تصویرهای بُرداری به‌کار می‌رود. علاوه بر این همانطور که گفته شد چون قابلیت چاپ تصاویر با عرض بالا را دارد برای تهیه نقشه‌های صنعتی یا تابلوها و … و به طورکلی برای رسم شکل‌های با مقیاس بالا استفاده می‌شود، چرا که چاپگرها حداکثر کاغذهایی به ابعاد A3 را می‌توانند چاپ کنند و در کارهای نقشه‌کشی به ابعاد بیش از این نیاز است. نحوه کار نیز به طور کلی به این صورت است که با حركت هد رنگریز متحرک روی یك صفحه كاغذی بزرگ مراحل کار صورت می‌گیرد. پلاتر برای تهیه متن مناسب نیست، چون باید هر كاراكتر به صورت جداگانه رسم شود كه این كار به زمان زیادی احتیاج دارد.

پلاترها به دو گروه تقسیم می‌شوند. آن‌هایی که از کاغذ خاصی با پوشش ویژه استفاده می‌کنند و الکترو استاتیک نامیده می‌شوند و پلاترهایی که از کاغذهای معمولی استفاده می‌کنند. این دستگاه بیشتر به منظور اتصال به کامپیوتر برای رسم چیزی که در سیستم کامپیوتر طراحی می‌شود، ساخته شده‌است.

 

انواع مختلف پلاتر عبارتند از 

  • رسام های جوهر افشان

مانند چاپگرهای جوهر افشان معمولی، البته در سایز بزرگتر بوده و قادر به ترسیم اشکال و حروف هستند.

  • رسام های قلمی

با استفاده از یک یا چند قلم رنگی، خطوط را روی کاغذ یا رسانه‌ای شفاف، رسم می‌کنند. این‌گونه رسام‌ها برای تهیه متن مناسب نیستند. چون کاراکترها ظاهر ماشینی خواهند داشت، چون فقط با تعویض قلم است که می‌توان ضخامت خطوط را تغییر داد. (به‌خصوص در انواع قدیمی‌تر)، اما در قالب‌های بزرگتر که ضخامت قلم چندان مهم نیست، می‌تواند رسم کند.

  • رسام های الکترواستاتیکی

مانند چاپگرهای لیزری از بار الکتریسیته ساکن و پودر جوهر استفاده می‌کنند. یعنی این گونه رسام‌ها ابتدا الگویی از نقطه‌های باردار الکتریکی را روی کاغذ رسم می‌کنند و سپس از پودر جوهر استفاده کرده و آن را حرارت می‌دهند.

آموزش تعمیرات پلاتر

 

دوره آموزش تخصصی تعمیر پلاتر اچ پی و اپسون

از جمله خرابی‌هایی که برای دستگاه پلاتر ممکن است بروز کند این است که گاهی نازل می‌گیرد یا تسمه گیر می‌کند و باید برطرف شود. مشکلات مربوط به جوهر افشان یا گیر کردن برگه و بسیاری مشکلات سخت افزاری و بعضأ نرم افزاری که ممکن است در طی عمکلرد آن ایجاد شود. از آنجایی که این وسیله زیر مجموعه ماشین های اداری است و به عنوان نوعی پرینتر یا چاپگر نیز مطرح است، کاربرد زیادی دارد و می‌‌توان به عنوان بخشی از مهارت در تعمیر انواع ماشین‌های اداری محسوب شود. از این رو آموزشگاه ایران تعمیرات اقدام به برگزاری دوره تخصصی آموزش تعمیر پلاتر برای علاقمندان ورود به این شاخه کرده‌است.

 

سر فصل دوره آموزش تعمیرات پلاتر

  • آشنایی با مدل های مختلف پلاتر شابلون، نقشه کش و پلاترهای صنعتی
  • آشنایی با اجزای داخلی پلاتر و نحوه عملکرد آن‌ها
  • آموزش عیب یابی  بخش‌های مختلف دستگاه
  • آموزش تعویض قطعات و تعمیر آن‌ها
  • آموزش نصب و راه‌اندازی صحیح دستگاه پلاتر و شناسایی آن به کامپیوتر
  • آشنایی و آموزش با مدار الکترونیکی پلاتر و برد پلاتر (اشکالات برد پلاتر)

و بسیاری موارد دیگر که در کلاس های عملی و مجهز و زیر نظر متخصصین این امر آموزش داده می شود.

جهت ثبت نام در این دوره و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

تلفن تماس : 02166568284

تلفن تماس : 02166568284

تهران –میدان انقلاب به سمت آزادی -  جمالزاده شمالی- تقاطع نصرت-ساختمان98-واحد3
02166922379-----02166935921