آموزش نصب دوربین مداربسته

مدت دوره ظرفیت شهریه (به ریال) مهلت ثبت نام (تا تاریخ) ثبت نام
1 هفته 2 1402/11/28 ثبت نام کنید

بیشتر استفاده ای که از دوربین های مدار بسته می شود همان بحث امنیتی است برای نظارت بر اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد مثلا در بانک ها برای شناسایی کسانی که اقدام به سرقت کرده اند یا در مراکز عمومی . اما رفته رفته استفاده از آن گسترده شده است . کاربرد اصلی دوربین های مداربسته در سیستم های حفاظتی است اما کاربرد های آن به سیستم های حفاظتی محدود نمی شود ، کاربردهایی از قبیل کاربردهای پلیسی، نظامی ، فضایی ، صنعتی ، کنترل ترافیک ، ارتباطات ویدیویی و تصویر برداری نامحسوس . یکی از کاربردهای صنعتی آن می توان برای کنترل بخشهایی که حضور انسان در آن خطرناک است اشاره کرد . در کارخانه هایی مثل کارخانه های شیمیایی یا نیروگاه های هسته ای. در مراکز صنعتی از دوربین های اسکن خط تولید و دوربین های حرارتی بسیار استفاده می شود.

شما میتوانید برای نظارت کردن در محل کار خود و یا منزل از دوربین مداربسته استفاده کنید ابتدا باید یک نقشه از محل کار خود و یا منزل خود تهیه کنید که میتوانید آن را به صورت تقریبی بکشید و در آخر نقشه را پرینت بگیرید و در محل هایی که میخواهید نظارت داشته باشید به نصب دوربین مداربسته بپردازید.

محل هایی که برای نصب دوربین مداربسته بسیار مناسب است به شرح زیر است :

  • پنجره هایی که دور از خیابان هستند

  • راه پله ها

  • مسیرها و راه های ورودی

  • مکان های عمومی بزرگ مانند آشپزخانه

  • درب ها

  • ایوان ها

ابتدا باید وسایل و بسته مورد نیاز خود را تهیه کنید و همچنین میتوانید به صورت جداگانه هر قطعه خریداری کنید اما اگر به صورت بسته ای آن را خریداری کنید از لحاظ قیمت برای شما مناسب تر خواهد بود و حداقل لوازمی که برای نصب دوربین مداربسته نیاز دارید : سیم های برق مناسب ، یک dvr ، از یک تا سه عدد دوربین ، کابل های سیامی و BNC البته اگر تصمیم دارید محل های بزرگ تری را روی آن نظارت کنید باید وسایل دیگری را تهیه کنید همچنین دوربین های بیسیم که قابلیت نصب روی دیوار ها را دارد میتوانند نیاز شما را در این زمینه برطرف سازند .

انواع دوربین های مداربسته

بیرونی یا داخلی : به این نکته در هنگام خرید دوربین مداربسته توجه داشته باشید که دوربین هایی که برای فضای باز و بیرون ساخته نشده اند به سرعت خراب میشوند چرا که وقتی در معرض رطوبت ، باران و نور خوشید قرار میگیرند از کار میفتند پس در انتخاب دوربین مناسب دقت کافی را داشته باشید .

مشاهده از راه دور : اگر میخواهید محل خود را در هر نقطه نظارت کنید دوربین های پیشرفته ای هستند که این قابلیت را از راه دور و در هر نقطه از طریق اپلیکیشن برای شما فراهم میکنند .

دوربین بی سیم یا سیم دار : دوربین های بی سیم که بدون کابل کشی در دیوار و مناسب برای خانه ها هستند مورد استفاده قرار میگیرد اما اگر تصاویر از گیرنده فاصله زیادی داشته باشند در کیفیت آن تاثیر میگذارد و باعث پایین آمدن کیفیت آن میشود به همین ترتیب اگر قصد دارید مکانی با مساحت بزرگ را نظارت کنید از دوربین سیم دار حتما استفاده کنید دوربین های بی سیم بیشتر برای مکان هایی با مساحت کمتر بسیار کاربرد دارند همچنین دوربین های بی سیم به دلیل نصب آسان بیشتر در خانه از آن استفاده میکنند .

تشخیص حرکت : نوع دیگری از دوربین ها هستند که تنها زمانی اقدام به ضبط کردن میکنند که متوجه حرکت شوند .

آموزش نصب دوربین مدار بسته

 

آموزش نصب دستگاه ضبط و مانیتور

شما به یک DVR یا همان دستگاه ضبط کننده دیجیتالی برای اینکه ذخیره کردن و مشاهده فیلم ها نیاز دارید درواقع این دستگاه تمام جزئیات فیلم را دریافت میکند و در یک نمایشگر کامپیوتر و یا نمایشگر هایی با سایز کوچک تر نشان میدهد که این ضبط کننده ها ظرفیت های مختلفی دارند که مقدار مشخصی را ذخیره میکنند

اگر یک بسته کامل را از بازار خریداری کنید ضبط کننده دیجیتال یا همان DVR به همراه یک دوربین است. ضبط کننده های دیگری هم وجود دارند که ضبط کننده های NVR یا تحت شبکه هستند و ضبط کننده های VCRS یا آنالوگ به آن ها گفته میشود که مانند ضبط کننده دیجیتالی DVR کار میکنند .

به این نکته حتما توجه کنید که قبل از اینکه از تجهیزات را نصب کنید آن را امتحان کنید و از درست کار کردن ضبط کننده ها ، نمایشگر ها و دوربین ها اطمینان حاصل نمایید .

 

نصب دوربین های مدار بسته بصورت حرفه ای

ابتدا زاویه مناسبی را برای نصب دوربین مداربسته انتخاب کنید که معمولا گوشه های اتاق زاویه مناسبی برای نصب دوربین ها هستند و اطمینان داشته باشید که تمام ورودی ها و خروجی ها را به صورت واضح مشاهده میکنید اگر میخواهید دوربین را در بیرون نصب کنید در ارتفاعی قرار دهید که امکان آسیب به دوربین وجود نداشته باشد در ارتفاعی حداقل 3 متر دوربین را نصب کنید .

بعضی از دوربین ها هستند که دارای پد های چسب هستند که میتوان به راحتی روی دیوار نصب شود اما اگر میتوانید به صورت پیچ کردن روی دیوار نصب کنید امنیت بیشتری دارد نصب دوربین ها با اینکه انواع متفاوتی دارد اما روش نصب آن ها تقریبا مشابه است .

  1. پایه دوربین را در محلی که مناسب است بگذارید
  2. از طریق علامت گذاری محل هایی که باید پیچ شوند را به صورت واضح مشخص کنید
  3. از طریق دریل برای سوراخ کردن دیوار استفاده کنید
  4. میله های برآمده را با استفاده از چکش به دیوار بزنید
  5. پایه دوربین را به دیوار پیچ کنید
  6. در آخر دوربین را در زاویه ای که میخواهید روی پایه قرار دهید

بعد از انجام این مراحل دوربین را به پریز وصل کنید درواقع ب این نکته توجه داشته باشید که محلی را برای نصب دوربین مدار بسته انتخاب کنید که به منبع برق یا همان پریز نزدیک باشد .
اگر از دوربین سیم دار استفاده میکنید آن را به دستگاه ضبط کننده متصل کنید یکی از سرها یا کابل را به خروجی دوربین مداربسته و سر دیگر به یکی از پورت های ورودی دستگاه DVR متصل کنید .
در صورت نداشتن کابل BNC میتوانید از آداپتور BNC به راحتی استفاده کنید که به انتهای کابل این آداپتور وصل میشود و همان کار کابل بی ان سی را انجام میدهد .
اگر از دوربین مداربسته بی سیم استفاده میکنید آن را به یک کامپیوتر جفت کنید درواقع این دوربین ها دارای دیسک نرم افزاری هستند که برای مشاهده فیلم های ضبط شده باید آن را در کامپیوتر بریزید .
بعضی از دوربین ها دارای یک گیرنده کوچک هستند که با یک پورت USB به کامپیوتر به راحتی وصل میشوند اما در صورت وجود آدرس IP دوربین خود را یادداشت کنید که با تایپ آن در هر مرورگری میتوانید از راه دور دوربین را مشاهده کنید .
بعد از انجام این مراحل نمایشگر و یا مانیتور را به دستگاه ضبط کننده DVR وصل کنید که میتوانید از طریق کابل BNC و یا HDMI این اتصال را به راحتی انجام دهید در واقع یک سر کابل را به پورت خروجی دستگاه ضبط کننده و سر دیگر را به پورت ورودی نمایشگر وصل کنید .

دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته
به این نکات هنگام نصب دوربین مداربسته توجه داشته باشید تا دچار مشکل یا سردرگمی نشوید :

حتما نمایشگر و دستگاه ضبط کننده دیجیتالی را به منبع برق یا پریز متصل کنید و از اینکه کابل ها محکم به هم متصل شده اند اطمینان حاصل فرمایید ورودی هایی که برای DVR و مانیتور انتخاب میکنید صحیح باشد مانیتور ها انواع مختلفی دارند که برخی از آن ها تمام دوربین ها را در یک زمان نشان میدهند و برخی مانیتور ها وجود دارند که با داشتن دکمه به شما این اجازه را میدهند که دوربین ها را تعویض کنید .

بروز خرابی یا اختلال در سیستم های دوربین های مدار بسته می تواند ضررهای جبران ناپذیری  را به همراه داشته باشد، از این رو مدام باید تحت نظارت بوده و در صورت بروز مشکل سریعأ اقدام به رفع آن باید کرد. از جمله مهمترین بخش های دوربین های مدار بسته می توان به DVR اشاره کرد که اگر از کار بیافتد یا مشکلی در عملکرد آن اینجاد شود کل کارکرد دوربین لغو خواهد شد زیرا مدیریت پردازش و ضبط تصاویر بر عهده آن است و در هارد دیسک جانبی ذخیره می شود.

با این وجود در صورت بروز خرابی در عملکرد دوربین مدار بسته باید سریعأ اقدام به رفع آن برآمد. در صورتی که سیستم دوربین مدار بسته محل کار شما یا خود دوربین دچار مشکل شده است می توانید با مراجعه به آموزشگاه ایران تعمیرات پایتخت نسبت به رفع مشکل اقدام کنید.

 

دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته

امروزه در كشور ما استفاده از دوربين هاي مدار بسته در شركت ها ، كارخانجات و اماكن ديگر جهت امور حفاظتي و نظارتي رو به رشد است. به همين جهت يكی از مشاغل پر درآمد و به روز در كشور ما محاسبه و طراحي ، نصب و راه اندازي اين سيستم ها است.

آموزشگاه ایران تعمیرات دوره آموزش نصب دوربین مداربسته را بصورت تخصصی انجام میدهد شما میتوانید با تماس با آموزشگاه برای نصب دوربین مداربسته اقدام کنید همچنین در این مجتمع به صورت حرفه ای دوره آموزش تعمیرات دوربین مداربسته زیر نظر اساتید خبره و تعمیرکاران حرفه ای انجام میشود جهت کسب اطلاعات بیشتر برای دوره ها با اموزشگاه تماس بگیرید.

تلفن تماس : 09191080287--------------------02166568284

 

سرفصل‌های آموزش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته

 

  • معرفی انواع دوربین ها از قبیل دوربین صنعتی , دید در شب , دوربین دام , دوربین های شبکه , وایرلس
  • معرفی انواع لنزها و طریقه نصب آنها
  • توضیحات مربوط به انتخاب نوع سیم و منبع تغذیه
  • معرفی کارت دی وی آر و طریقه نصب آن روی مادربورد DVR
  • معرفی دستگاه دی وی آر و طریقه نصب هارد بر روی آن
  • معرفی کواد برای تقسیم بندی تصویر بر روی تلویزیون
  • نحوه مانیتورینگ صحیح و پیشرفته
  • طریقه سیم کشی صحیح و رفع اشکال نویز تصویر
  • شناخت کامل سرورهای تحت شبکه Network Video Recorder
  • شناخت سرورهای ضبط تصاویر دیجیتال برای ضبط تصاویر دوربین های آنالوگ
  • آموزش نرم افزارهای عملیاتی نصب شده روی انواع استندالون
  • طریقه نصب NVR در سوژه های متحرکی مانند انواع وسایل نقلیه عمومی از جمله اتوبوس ، مترو و سایر وسایل نقلیه با کاربری خاص مثل ماشین های پلیس، آتش نشانی ، آمبولانس ، قطارها ،وسایل نقلیه سنگین ،کشتی ها و سایر محیط  های آزاد با شرایط محیطی خاص و سایر موارد مشابه
  • تجهیزات خاص ضد لرزش و تکانهای شدید برای نصب دوربین های متحرک
  • قلقها و نکات پیشرفته در ارسال تصویر روی شبکه و روی گوشی موبایل

علاقمندان به شرکت در دوره آموزش تعمیرات میتوانند با شماره های زیر جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایند و یا فرم پیش ثبت نام بالای صفحه را پر کنند تا همکاران ما در دپارتمان آموزش در اسرع وقت با ایشان تماس بگیرند.

تهران –میدان انقلاب به سمت آزادی -  جمالزاده شمالی- تقاطع نصرت-ساختمان98-واحد3
02166922379-----02166935921