آموزش تعمیر اینورتر جوشکاری

 

 

مدت دوره ظرفیت شهریه (به ریال) مهلت ثبت نام (تا تاریخ) ثبت نام
2هفته 2 1402/11/28 ثبت نام کنید

یکی از پرکاربردترین ماشین‌های صنعتی چه در گذشته و چه در امروزه دستگاه‌هایی هستند که امکان اتصال قطعات فلزی را میسر ساخته اند. در گذشته اکثرا دستگاه‌های ترانسی بودند که از طریق سیم پیچ داخلی جریان جوشکاری را فراهم میکردند، اما امروزه با رشد علم مدارات سوییچینگ شاهد ظهور اینورترها به عرصه ماشین آلات جوشکاری هستیم. مزیت هایی که اینورترها برای این دستگاه پدید آوردند میتوان به سبکی (قابل حمل بودن که وزن این دستگاه ها را به بازه 4 تا 8 کیلوگرم تقلیل داده است) ، کم مصرف (که امکان جوشکاری را برای همه کسانی که از فیوزها و کنتورهای 25 آمپر خانگی استفاده میکنند فراهم کرده) ، قابلیت کنترل پارامترهای جوشکاری (آمپراژ جوشکاری ، کنترل قوس الکتریکی ، جوش با الکترودهای سلولزی ، خاصیت های آنتی استیک و ضدچسبندگی ، قطع کن های الکتریکی و ....) اشاره کرد. این دستگاه ها بر اساس آمپراژهای خروجی متفاوت توان ذوب الکترود نمره های متفاوت را دارند.

همه تعمیرکاران دستگاه جوش اینورتر قدیمی که به صورت ترانس بودند با مشکلات آن آشنا هستند این دستگاه علاوه بر گران بودن مشکلات دیگری را هم داشته است اما با پیشرفت تکنولوژی امروزه دستگاه هایی که به بازار روانه شده اند مشکلات قدیمی از جمله  مشکل ترانس ها مانند جوش نزدن آلومنیوم را دیگر ندارند و به مزیت های آن اضافه شده است که از جمله از این مزیت ها میتوان جوشکاری آلومنیوم و جوشکاری آرگون نام برد پس با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از معایب آن برطرف و به مزیت های آن اضافه شده است ولی این پیشرفت باعث پیچیدگی دستگاه شده است که نیاز آموزش تعمیرات دستگاه جوش اینورتر را دوچندان میکند و در آینده به تعمیرکارانی که در زمینه آموزش تعمیرات دستگاه جوش اینورتر تسلط دارند نیازمند میشویم که باعث میشود بازار کار این دستگاه بسیار داغ و پر رونق شود اما باید بدانید که برای رسیدن به یک شغل خوب و مناسب باید سختی های آن را تحمل کنید تا بتوانید به یک تعمیرکار حرفه ای دستگاه جوش اینورتر تبدیل شوید.

 

دوره تخصصی آموزش تعمیر دستگاه جوش اینورتر

آموزشگاه ایران تعمیرات با توجه به پيشرفت ها و تغييرات در زمينه صنعت جوشکاري و تکنولوژي پيشرفته این دستگاه و ورود اين نوع دستگاههاي جوش به بازار برآن شديم تا خدماتي را در اين زمينه جهت آشنايي هرچه بيشتر کارآموزان محترم ارائه نموده و دوره هاي آموزشي در زمینه تعميرات را جهت آشنايي با  نحوه کارکرد و عیب یابی و تعمیرات اين نوع دستگاهها را به شرح زير برگزار نماييم.

شما برای آموزش تعمیرات دستگاه جوش اینورتر نیاز به دانستن علوم الکترونیک و فیزیک و مکانیک به صورت پایه ای هستید که نیاز به تسلط شما در این علوم است که بتوانید به صورت حرفه ای کار کنید و به اهدافی که در ذهن خود دارید نزدیک شوید. دستگاه جوش اینورتردارای یک ترانس کوچک است که از نوع کاهندگی میباشد و در خازن هایی ولتاژ آن را ذخیره میکند و وقتی میخواهید عمل جوشکاری را انجام دهید از این انرژی استفاده میکند به همین خاطر به این دستگاه ها ،دستگاه جوش دی سی میگویند چون از برق شهر به صورت مستقیم تغذیه نمیکنند بلکه از انرژی درون خازن ها استفاده میکند همچنینی این نکته را بدانید که دیگر آلومنیوم و سیم های مسی تخت در این دستگاه دیگر وجود ندارد و اگر دستگاه جوش اینورتر را باز کنید متوجه این مسئله خواهید شد ک دارا مدارات فوق پیشرفته میباشد که این لازمه این است در علوم الکترونیک و مدار سر رشته داشته باشید همچنین فن هایی که داخل دستگاه گذاشتند باعث جلوگیری از سوختگی مدارات میشود پس اگر از علاقه مندان به یادگیری تعمیرات دستگاه جوش اینورتر هستید معطل نکنید و برای ثبت نام این دوره آموزشی اقدام کنید.

یکی از روش های تولید جوشکاری میباشد وظیفه ان این است که موادی مانند سرامیک، پلیمر کامپوزیت ، فلز و ... به یکدیگر متصل میکند فرآیند های جوشکاری به دو دسته تقسیم میشود:
جوشکاری غیر ذوبی ، جوشکاری ذوبی

 

تعمیرات تخصصی انواع دستگاه جوش اینورتر

آموزش تعمیرات دستگاه جوش اینورتر که از زیر مجموعه های آموزش الکترونیک میباشد در واقع دستگاهی است که میتوان با منبع تغذیه ای که دارد برای جوشکاری جریان بسیار بالایی را ایجاد کند و در اختیار بگذارد دستگاه جوش اینورتر میتواند جریان AC را به جریان DC تبدیل کند که این کار را با استفاده از سوئیچ حالت جامد و ریکتیفایر انجام میدهد که میتوان اندازه ولتاژ و جریان خروجی را تنظیم کرد و آن ها را حین جوشکاری با نرم افزار کامپیوتری کنترل نمود یک مزیتی که دستگاه جوش اینورتر به نسبت دستگاه جوش قدیمی و سنتی دارد این است که مصرف برق آن بسیار پایین و وزن آن به اندازه چشمگیری پایین میباشد.

حال که اسم دستگاه جوش سنتی را بردیم در باره آن برای شما کاربران توضیح کوتاهی میدهیم دستگاه جوش سنتی از طریق ترانسفورمارتور شدت جریان کم AC را به شدت جریان بالا AC با ولتاژ پایین تبدیل میکند و در مرحله بعدی به کمک ریکتیفایر AC را به DC تبدیل خواهد کرد و این فرآیند به دلیل وجود فرکانس های بالا و جریان کم برای ترانسفورمارتور است که باعث افزایش جریان برق میشود.

یکی از مشکلات مصرف کنندگان دستگاه جوشکاری عدم آشنایی کامل با نحوه تنظیم آمپر خروجی دستگاه جوش میباشد. اگر شما هم از این دسته اید میتوانید با خرید یک دستگاه جوش اینورتر هوشمند و یا دستگاه جوشکاری اتوماتیک کار تنظیم جریان را به دستگاه جوش سپرده و با انتخاب سایز الکترود با خیال راحت بدون نیاز به دانش و تجربه به جوشکاری بپردازید. این دستگاهها برای جوشکاری با الکترودهای سایز ۲ و ۳ بصورت دائم و ۴ و ۵ بصورت مقطعی با سیکل بسیار بالا مناسب است و از لحاظ قیمتی نیز هم نیاز کاربران صنعتی را پوشش میدهد و هم نیاز کاربران دستگاه جوش خانگی.برای خرید دستگاه جوش هوشمند اتوماتیک اینجا کلیک کنید.

 

سرفصل دوره آموزش تعمیرات اینورتر جوشکاری

  • شناخت خازن ها و عیب یابی به همراه تست آن ها
  • آشنایی و معرفی سیستم اورلود
  • شناخت و آشنایی با الکترود
  • معرفی راه کارهای دستگاه جوش صنعتی
  • آشنایی و شناخت با قوس الکتریکی
  • آموزش چسبیدن الکترود حین عمل جوشکاری
  • تعمیر انواع دستگاه های جوش به همراه عیب یابی آن ها به صورت کاملا عملی
  • اموزش نداشتن قوس الکتریکی برای جوشکاری
  • آشنايي با معماري دستگاههاي جوش اينورتر
  • آشنايي با مدارات دستگاههاي IGBT , MOSFET
  • آموزش روش های نقشه خوانی مدارهای مرتبط با دستگاه جوش اینورتر
  • عیب یابی با استفاده از ولتاژگیری و تست پوینت های روی مدار
  • آشنایی با انواع دستگاه جوش اینورتر آلمانی ، ایرانی ، چینی و ...
  • تدریس تعمیرات دستگاه جوش اینورتر
  • اموزش و یادگیری الکترونیک صنعتی


این دوره به صورت کاملا عملی در کارگاه های مجهز برگزار میشود که هنرجو کار را از نزدیک ببیند و بتواند در آینده به تعمیرکار حرفه ای دستگاه جوش اینورتر تبدیل شود. شرکت کنندگان در این دوره می توانند در محیط کاملا مجهز آزمایشگاهی به صورت عملی نکات مربوط به تعمیرات را فرا بگیرند.

آموزش تعمیر دستگاه جوش اینورتر


عیب های مرتبط با دستگاه جوش صنعتی

  • از کار افتادن نمایشگر و ولوم ها
  • روشن بودن او سی و عدم کارکرد
  • چسبیدن الکترود ها هنگام عمل جوشکاری
  • عدم وجود قوس الکتریکی برای جوشکاری
  • از کار افتادن ترانس
  • دستگاه برای جوشکاری های مختلف تنظیم نمی شود
  • چراغ قرمز و سبز دستگاه روشن شود و عمل جوش را انجام ندهد

عزیزان و علاقمندان به شرکت در دوره آموزش تعمیرات دستگاه جوش اینورتر و رکتیفایر میتوانند با شماره های زیر تماس بگیرند و یا فرم تماس را پر کنند تا همکاران ما در بخش آموزش در اسرع وقت با ایشان تماس بگیرند.

02166933237———————۰۹۱۹۱۰۸۰۲۸۷